Villa Klein Heumen

Reacties

Graag zou ik u willen bedanken voor de tweedaagse die we met een projectgroep van de gemeente Wijchen op Villa Klein Heumen hebben doorgebracht twee weken geleden.

We hebben plezierige en productieve dagen gehad en daar heeft de prachtige locatie zeker aan bijgedragen! De mooie ligging en sfeer, prachtige inrichting en goede verzorging zorgden ervoor dat wij ons twee dagen thuis voelden en hard hebben gewerkt!

Dank daarvoor, we zullen Villa Klein Heumen zeker aanbevelen aan anderen en ik hoop dat we in de toekomst nog eens terugkomen!

Esther
Gemeente Wijchen

 


 

Ik heb veel complimenten en waardering over jullie locatie en de organisatie ontvangen.
Deze complimenten breng ik bij deze graag aan jullie over.

Veel dank voor de samenwerking en graag tot een volgende keer.
Ellen

 


 

10 November 2016

De dag bij Villa KH is ons (mede-organisator Pierre Gijsbers en mij) zeer goed bevallen. De nascholing, maar zeker ook de prachtige locatie!

Het bos was prachtig en zeer geschikt voor de buiten-workshops. Het weer werkte mee. De overkapping bij de serre waar we hebben geborreld en gebarbecued zeer fraai. De barbecue was lekker en er was meer dan voldoende.
We werden ’s middags prettig ontvangen en het verloop vd dag was op een fijne manier met jullie medewerkers (ben hun namen kwijt) af te stemmen.

Vandaag ontving ik de uitgewerkte evaluaties (elke cursus wordt altijd geƫvalueerd): de locatie kreeg cijfer 9.3 (22 deelnemers)! Ik denk dat dat een nieuw record is. En naar mijn mening terecht.
Nog bedankt voor het prettige contact en de goede zorgen en wie weet tot een volgende keer.

Ruben

 


Zelf een reactie plaatsen?

[recaptcha]