Villa Klein Heumen

Condoleance

Actuele update wat betreft condoleances en Covid-19 (het coronavirus)


In verband met de maatregelen rondom het covid-19 virus, ziet een condoleance of ceremonie er in deze tijd anders uit dan gebruikelijk. Bij Villa Klein Heumen
begrijpen we het belang van een mooi afscheid van een dierbare. Wij doen er alles aan om dit op een gepaste manier te laten plaatsvinden. Dit kan zowel binnen als buiten, in een sfeervolle en natuurlijke omgeving. 

Uiteraard volgen wij tijdens een condoleance alle actuele richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid. Binnen deze richtlijnen zorgen we voor een warme en intieme bijeenkomst voor de aanwezigen. Wij bieden genoeg ruimte voor de maximaal toegestane 30 personen. Om alle familie en vrienden te bereiken is het mogelijk om de condoleance te volgen via een livestream. Villa Klein Heumen kan dit organiseren, u bent ook vrij om zelf iemand mee te nemen die hiervoor verantwoordelijk is. 

Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken of de villa eerst komen bekijken, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@villakleinheumen.nl of 024 333 30 10.