Villa Klein Heumen

Covid-19

Wij zijn open met de regels van het RIVM in acht genomen. Wat is er mogelijk: 

Villa Klein Heumen neemt de nodige maatregelen om open te blijven voor groepen en in overleg zoeken wij samen met u naar een gepaste vorm.

Voor grotere groepen is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een grote tent op het landgoed. Deze tent is 10 bij 15 meter en biedt daardoor voldoende ruimte om een passende afstand te bewaren.

Flexwerkplekken:

Daarnaast biedt Villa Klein Heumen ruimte om te werken in een ruime, rustige en professionele omgeving. U kunt gebruik maken van flexwerkplekken of een eigen ruimte. In de eigen ruimte kunt u bijvoorbeeld klanten coachen of kan er in alle rust een videogesprek of lifestream plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@villakleinheumen.nl

In verschillende gedeelde ruimtes zijn bureau’s ingericht waaraan u kunt werken. Welke ruimte dat is kan per dag verschillen.

Per maand: €250

Per week: €75

Per dag (09.00 – 17.00): €28

Eigen ruimte (coaching prijzen)

VKH biedt een beschikbare ruimte aan voor bijv. coaching. De persoon die de ruimte huurt mag de ruimte delen met 1 andere persoon. Voor elke extra gast betaalt de huurder een extra bedrag van 24,58 Euro per 2 uur.

Per dag (09.00 – 17.00): €150

Per 4 uur: €98,32

Per 2 uur: €49,16

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.