Villa Klein Heumen

Faciliteiten

Villa Klein Heumen heeft oog voor detail!

We zorgen er voor dat alles perfect in orde is voor onze gasten. Of het nu gaat om lekker eten of drinken, de noodzakelijke materialen of het meedenken over en volledig organiseren van een programma.

Materialen e.a. voorzieningen

Tafels en stoelen, draadloos internet, een flip-over, iPod, smartboard of beamer. Je spreekt af wat je nodig hebt en alles staat klaar zoals gevraagd.

Eten & drinken

Trainen of vergaderen maakt hongerig. En anders zorgt een stevige wandeling of de geurige  boslucht daar wel voor. De omgeving, aan de rand van Nijmegen, nodigt bovendien uit tot genieten. Dus zorgen we voor smaakvolle, verzorgde koffie- en theearrangementen, lunches, diners of buffetten in ons eigen restaurant, op het terras of (meer privé) in de Zonnekamer, Tuinkamer of Balkonkamer. Er zijn cateringmogelijkheden in verschillende prijscategorieën.

Voorbeeld van een lunchbuffet:

·         Uitgebreid lunchbuffet inclusief soep, diverse belegde luxe broodjes, groentesalade, vers fruitsalade, verse jus d’orange, verschillende vruchtensappen, melk & karnemelk.

Programma op maat

Wil je graag een outdoor activiteit voorafgaand aan een vergadering of training?  Groepsvervoer van en naar de villa? Live muziek bij het eten? Hele speciale bloemen-arrangementen? Zoek je een stimulerende moderator voor je vergadering? Vraag het ons en we bekijken graag de mogelijkheden.

Oplaadpunt voor elektrische autos

De villa heeft een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Hiervoor is een parkeerplaats gereserveerd op het terrein.

Overnachtingen

De villa biedt geen overnachtingsmogelijkheden; wel zijn er arrangementen mogelijk met overnachting in hotels in de directe omgeving.