KERSTBORREL / NIEUWJAARSBORREL

Bij Villa Klein Heumen kan je terecht voor vele evenementsoorten. Zo is onze locatie ook uitermate geschikt voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsborrel. 

Het landgoed is makkelijk bereikbaar en erg sfeervol. Zo sluit je samen op een gezellige manier het jaar af, of begin je het volgende jaar juist met frisse zin.

Wij zetten ons graag in om jullie kerstborrel tot een sfeervol succes te maken. We kijken dan ook graag samen wat voor mogelijkheden het best bij je passen wat betreft ruimte en catering.

Je kan bijvoorbeeld enkele zalen, alleen het buiten terras en bosgedeelte, of de gehele villa inclusief landgoed  afhuren. In de wintermaanden is het gebruik van de grote stretchtent in overleg.

Ook zijn er verschillende opties qua catering om uit te kiezen. Waar mogelijk spelen we natuurlijk graag in op speciale wensen van groepen of individuen. Kom kijken en proef de sfeer.

Dé locatie voor je nieuwjaarsborrel in Nijmegen

Een speciale, sfeervolle plek waar je je gemakkelijk thuis voelt. We ontvangen je hartelijk en luisteren echt naar jou wensen.

BUUR is onze vaste partner voor de catering. Zij maken heel lekker eten, op een verantwoorde manier. Daar worden wij blij van. Bekijk hier alvast het Foodbook voor diverse eetgelegenheden. Wil je toch iets anders? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maak gerust een afspraak om de villa te komen bekijken en de sfeer te proeven! Zo weet je zeker dat dit de juiste plek is voor je bedrijfsreceptie of personeelsfeest.

Gegarandeerd een sfeervolle kerstborrel met gezellige decoratie, heerlijk eten en…

… lekkere dranken uit ons assortiment.

Lekker eten bij je kerstdiner

Speciaal voor Kerst komen wij nog met een nieuw specifiek menu. Daarnaast is het goed om te weten dat we voor groepen vanaf 50 personen meer maatwerk kunnen leveren. Verdere mogelijkheden om het hele jaar uit te kiezen bestaan onder andere uit: 

 • Luxe dinerbuffet met rendang van bioligisch vlees, gele curry en seizoensgroenten
 • Shared dining met mediterraanse of Italiaanse invulling van drie, vier of vijf gangen
 • Versgebakken pizza uit onze houtgestookte steenoven



FACILITEITEN
 
 • Gelegenheid tot 150 personen
 • Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
 • Gratis parkeren op eigen terrein 
 • EV- lader aanwezig
MOGELIJKHEDEN OP MAAT
 
 • Speciale decoratie
 • Foodtrucks
 • Stretchtenten
 • Activiteiten
 • Neem contact op voor meer mogelijkheden
EVENEMENTENLOCATIE VKH OPTIES
 

Reserveren & offerte aanvragen

 

Kerst is een drukke tijd. Neem daarom bijtijds contact op om een datum te reserveren! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We zien je aanvraag graag tegemoet.

Voor de volgende onderdelen, zie ons MENU voor de tarieven en mogelijkheden.

Bij de aanvraag kunt u alvast globale dieetwensen doorgeven. Na de bevestiging van de reservering geeft u de gedetailleerde dieetwensen door zodat wij daar rekening kunnen houden met allergieën, intoleranties en voorkeuren van de gasten.
Vertel ons meer over de bijeenkomst en/of eventuele aanvullende wensen