TRAINING & COACHING

Trainingsruimte Nijmegen – passend voor jouw wensen

Het effect van training en coaching hangt sterk af van de omgeving. Villa Klein Heumen is bij uitstek een plek waar iedereen zich direct thuis voelt. Een plaats die binnen en buiten ruimte en rust biedt om je te focussen op de essentie. Een omgeving die tegelijk dynamisch, verrassend en prikkelend is waardoor je net een stapje extra zet, je openstelt voor verandering of gestimuleerd wordt om eens vanuit een andere, frisse invalshoek naar jezelf of je team te kijken.

Bedrijven maar ook zelfstandige trainers/coaches kunnen villaruimte huren in alle soorten en maten – van trainingsruimtes waar je gemakkelijk met 40 mensen kan werken, tot intiemere kamers voor coachingsgesprekken. En waar mogelijk spelen we natuurlijk graag in op speciale wensen van groepen of individuen. Als eigenaars/trainers weten we trouwens als geen ander wat trainers én gasten nodig hebben.

Bekijk het overzicht van de trainingsruimtes die we beschikbaar hebben.

Trainingsruimte Nijmegen

Het zoeken naar een passende trainingslocatie in Nijmegen kan best ingewikkeld zijn.  Ben je benieuwd naar ons aanbod maar wil je graag meer weten over de trainingsruimtes? Neem gerust contact op of kom even langs.