VERGADERRUIMTE NIJMEGEN

Op zoek naar een unieke vergaderruimte in Nijmegen? Wij geloven dat een mooie, harmonieuze omgeving zorgt voor frisse ideeën en goede resultaten. Zowel de inrichting van de villa als ook de zorg waarmee we onze gasten ontvangen, leveren daarvoor de nodige energie én ruimte.

En dat niet alleen. Want tijdens een pauze of na afloop van de vergadering, kun je voor wat ontspanning gebruikmaken van het terras bij de villa. Of zelfs even verdwalen in het bos aan de rand van Heumensoord.

Wil je de vergadering onderbreken of besluiten met een lunch, diner of zelfs een receptie? Wil je een vroege ontbijtvergadering? Wens je  een kunstworkshop of outdoor activiteit tijdens een lange vergaderdag? Het kan allemaal. We stellen graag een speciaal programma samen. Zoals we ook overnachtingen bij een hotel in de omgeving of groepsvervoer van en naar het NS-station Nijmegen kunnen regelen.

Wat klanten zeggen over onze vergaderruimte:

“Leuke (bosrijke) vergaderlocatie in Nijmegen. Voldoende parkeergelegenheid, lekkere keuken voor de lunch en als afsluiting van de meeting.”

Hans Meex

“We hebben plezierige en productieve dagen gehad en daar heeft de prachtige vergaderlocatie zeker aan bijgedragen! De mooie ligging en sfeer, prachtige inrichting en goede verzorging zorgde ervoor dat wij ons twee dagen thuis voelden en hard hebben gewerkt!” 

Esther, gemeente Wijchen

Veel meer dan een vergaderlocatie:

Wist je dat we op Villa Klein Heumen veel meer bieden dan de ruimte om te vergaderen? Zie hieronder een aantal van de mogelijkheden die we bieden. Staat jou idee of wens er niet tussen? Neem gerust contact op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

MOGELIJKHEDEN OP ONZE EVENEMENTENLOCATIE VKH
 

Onze vergaderruimtes:

Wil je vergaderen in Nijmegen, maar wel net even anders? Onze locatie ligt midden in het bos. Daarnaast bieden we heerlijke hapjes, lunch of zelfs een ‘vergaderdiner’ aan. Even weg van kantoor, kom maar op met die inspiratie. Door onze ruime keuze aan ruimtes of zalen kunnen we goed inspelen op je wensen. Bekijk het zalen overzicht om een beeld te krijgen van de verschillende ruimtes en enkele bijbehorende details.

De beste kamers om te gebruiken als vergaderruimte zijn:
 
  • Balkonkamer
  • Zonnekamer
  • Tuinkamer
  • Terraszaal
  • Vleugelzaal
  • Topzaal 

Reserveren & offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in om een datum te reserveren. We nemen hierna snel contact op om de specifieke wensen te bespreken.

Voor de volgende onderdelen, zie ons MENU voor de tarieven en mogelijkheden.

Bij de aanvraag kunt u alvast globale dieetwensen doorgeven. Na de bevestiging van de reservering geeft u de gedetailleerde dieetwensen door zodat wij daar rekening kunnen houden met allergieën, intoleranties en voorkeuren van de gasten.
Vertel ons meer over de bijeenkomst en/of eventuele aanvullende wensen