Eten en drinken

Villa Klein Heumen werkt sinds 2019 samen met BUUR Brakkenstein en sinds 2020 heeft BUUR Catering zich in de keuken van de Villa gevestigd als huiscateraar. Onze chefkok Rob maakt de lekkerste buffetten, shared dinners en borrelplanken voor onze gasten en verzorgt ons lunchaanbod en Jorit verzorgt de bieren, wijnen en andere drankjes voor de gasten. Verrassende en herkenbare smaken wisselen elkaar af met een scherp oog voor duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. 

Aanbod bij Villa Klein Heumen 
Bij Villa Klein Heumen serveren wij dagelijks een uitgebreid en luxe lunchbuffet met biologisch brood van onze bakker, diverse soorten beleg, dips, huisgemaakte salades en zoetigheid. Daarnaast krijgen onze gasten een seizoenssoep, een hartige snack en is er altijd fruit, een biologisch sapje en iets anders gezonds beschikbaar. 

Voor borrels, diners, tussendoortjes vind je het actuele aanbod in ons Foodbook, maar voor grotere groepen en bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk of condoleance gaat onze kok graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden.